عسل تیره تر دارای ارزش آنتی اکسیدانی بالاتری است

خوشبختانه، آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را قبل از اینکه آسیبی وارد کنند، مهار می کنند. هر دو ماده آنزیمی و غیر آنزیمی در آنتی اکسیدان محافظ اعمال می شوند.
توانایی عسل گون ساکارز برای خواص آنتی اکسیدانی مربوط به درخشندگی عسل است.
بنابراین، عسل تیره تر دارای ارزش آنتی اکسیدانی بالاتری است. نشان داده شده است.
که ترکیبات فنلی عامل اصلی فعالیت آنتی اکسیدانی عسل طبیعی سقز هستند، زیرا سطح فنلی با مقادیر فعالیت جذب رادیکال عسل مرتبط است.
بررسی های دیگر نشان داد که فعالیت آنتی اکسیدانی به ترکیب طیف گسترده ای از ترکیبات فعال موجود در عسل مربوط می شود. بنابراین، عسل این توانایی را دارد که به عنوان یک آنتی اکسیدان رژیمی عمل کند.
با توجه به ادبیات علمی، عسل کوهی به تنهایی یا در ترکیب با درمان های معمولی ممکن است یک آنتی اکسیدان جدید در کنترل استرس اکسیداتیو باشد.
در واقع از اکثر این داده های استخراج شده از تحقیقات تجربی، نیاز اساسی به مطالعه این اثر آنتی اکسیدانی عسل در اختلالات مختلف انسانی وجود دارد.
فعالیت ضد میکروبی عوامل اصلی فعالیت ضد میکروبی عسل طبیعی پاستوریزه واکنش آنزیمی اکسیداسیون گلوکز و برخی از جنبه های فیزیکی آن است.
اما عوامل دیگری که می توانند فعالیت ضد میکروبی عسل را نشان دهند.
عبارتند از فشار اسمزی بالا/WA پایین، pH پایین/ محیط اسیدی،
محتوای پروتئین کم، نسبت کربن به نیتروژن بالا، پتانسیل ردوکس پایین به دلیل سطح بالای قندهای احیاکننده، ویسکوزیته ای که اکسیژن محلول و سایر عوامل شیمیایی/مواد شیمیایی گیاهی را محدود می کند.
  • منابع:
    1. Honey and Health: A Review of Recent Clinical Research
  • تبلیغات:
      1. پراکندگی جغرافیایی انواع ماهی ها
      2. تاثیرات بطری پلاستیکی بر محیط زیست
      3. آفات و بیماری ها در هنگام کشت و تولید خیار
      4. شیرآلاتی که می توانند آب ورودی را به گاز تبدیل کنند!

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.