پله برقی دست دوم موجب اعتماد به نفس در کودکان می شود

لغزش، زمین خوردن و افتادن از شایع ترین حوادث پله برقی دست دوم و پیاده روی در حال حرکت هستند و در دسته خطرات و خطرات پله برقی قرار می گیرند.

کودکان مسن و بسیار خردسال بیشتر در معرض خطر زمین خوردن و زمین خوردن هستند. برخی از مسافران بی احتیاطی که ممکن است با سرعت روی پله برقی بدوند یا راه بروند ممکن است بلغزند و سقوط کنند. آنها می توانند به خودشان صدمه بزنند یا باعث سقوط و صدمه دیدن سایر مسافران شوند.

تصادفات ناشی از سقوط به عنوان عامل اصلی آسیب های پله برقی تخمین زده می شود. دو عامل طراحی و متریال در ساخت پله‌ها، پالت‌ها و صفحات کف نقش مهمی ایفا می‌کنند تا خطر لغزش و سقوط را به کمترین درصد کاهش دهند.

پله

اگر پله ها و پالت ها به درستی طراحی نشده باشند و از مواد مناسب ساخته نشده باشند، به سادگی می توانند باعث لیز خوردن مسافر شوند و از آنجایی که پله ها در حال حرکت هستند باعث سقوط سایر سرنشینان روی یکدیگر می شود.

علاوه بر این، یک نقطه خیس یا لغزنده روی پله برقی می تواند باعث زمین خوردن یا سقوط مسافران شود. این موضوع در مورد صفحه کف و صفحه شانه نیز یکسان است.

اگر از مواد مناسب ساخته نشده باشند که اصطکاک کافی ایجاد نمی کند و در صورت عدم وجود جای پای کافی بر روی آنها طبق استاندارد، خطر سقوط و لیز خوردن را به همراه دارد.

آنها به ویژه هنگامی رخ می دهند که پله برقی یا پیاده روی متحرک در فضای باز و در معرض باران، برف و سایر شرایط آب و هوایی نصب می شود که می تواند پله ها و صفحه کف را خیس و لغزنده کند.

علاوه بر این، هنگام طراحی پله برقی باید در نظر داشت که تلرانس افقی در سطح درمان پله نباید از الزامات استاندارد تجاوز کند و یا کمتر باشد. همچنین پارامترهای پایه در هر فرود باید با استاندارد مطابقت داشته باشد تا از چنین خطرات احتمالی جلوگیری شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.