همه پسته فندقی سبز را امتحان کرده اند. آنها عطری غیر معمول و طعم اصلی لطیف دارند. در چین به آنها آجیل شادی، میوه درخت زندگی می گویند. پسته در آفریقا، آسیا، مدیترانه و تا حدودی در جنوب آمریکای شمالی رشد می کند.
پسته یکی از منابع اصلی ویتامین B6 است که به لطف آن انرژی انسان را افزایش می دهد، سلامت پوست و چشم را بهبود می بخشد و سوخت و ساز بدن را تسریع می کند.
پسته همچنین حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع مفید است، اما فاقد چربی ترانس و کلسترول است.
کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب: مطالعه ای بر روی میوه پسته که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد وضعیت پسته را به عنوان یک غذای اصلی کاهش دهنده کلسترول تایید کرد.
محققان 28 بزرگسال را بررسی کردند که سطح LDL (کلسترول “بد”) آنها بالاتر از حد مطلوب بود. رژیم های آزمایشی شامل یک وعده غذایی کم چرب بدون پسته، یک وعده غذایی با یک وعده پسته در روز و یک وعده غذایی با دو وعده پسته در روز بود.
تمام شرکت کنندگانی که پسته خوردند سطح LDL خود را کاهش دادند.
این مطالعه نشان داد که افزودن تنها یک وعده پسته در روز (10 درصد از کل کالری) کلسترول LDL را تا 9 درصد کاهش می دهد در حالی که دوز روزانه بیشتر (دو وعده پسته در روز) کلسترول LDL را تا 12 درصد کاهش می دهد.
سطوح بالای LDL یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی است، بنابراین با کاهش سطح LDL خود، می توانید خطر ابتلا به بیماری های قلبی جدی مانند بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهید.
کمک به کنترل وزن: پسته غنی از مواد مغذی به کاهش گرسنگی کمک می کند. مطالعات نشان داده است که افرادی که پسته را به جای شیرینی و چیپس جایگزین کردند وزن بدن خود را کاهش دادند و همچنین کاهش سطح کلسترول را نشان دادند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.