پسته اکبری کرمان که زن ژاپنی را تا نزدیک مرگ برد

پسته سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند بتاکاروتن، لوتئین یا گاما توکوفرول است. و برخی از فوایدی که با غذاهای آنتی اکسیدانی همراه بوده اند.

با پسته اکبری کرمان کاهش سرعت یا پیشگیری از برخی بیماری ها، قلبی عروقی، تحلیل برنده -مانند آلزایمر-، سرطان یا حتی خود پیری است، هرچند هنوز مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

همانطور که توسط وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا توضیح داده شده است، پسته “یک غذای ایده آل برای زیبایی پوست است، زیرا همراه با ویتامین E، مقادیر زیادی ویتامین A را فراهم می کند که مانند E از پیری جلوگیری می کند. و با کمک لیپیدهای خود سلول های اپیدرم را تقویت می کند.

دارای مقدار قابل توجهی فیبر، اسید فولیک و چربی های خوب (غیراشباع تک و چند غیراشباع) است که سطح کلسترول بد خون را کاهش می دهد.

مصرف بین 30 تا 50 گرم پسته همراه با سایر مغزها می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

آنها به هضم غذا کمک می کنند: به دلیل محتوای فیبر موجود در آن، یک وعده پسته حمل و نقل روده را تنظیم می کند.

برای دندان مفید است: پسته حاوی فسفر است که دندان ها را تقویت می کند.طبق مطالعات دانشگاه تاراگونا، این میوه‌ها بهترین میوه خشکی هستند که بیماران دیابتی می‌توانند مصرف کنند، زیرا فیبر غنی، بتاکاروتن و پروسیانیدین دارند.

محتوای بالای چربی های سالم، فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان ها با هم کار می کنند و عملکرد جنسی را بهبود می بخشند.

آنها استرس را کاهش می دهند: پسته سرشار از پتاسیم و منیزیم است که فشار خون و ضربان قلب را کاهش می دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.