به دنبال دستور پخت شیرینی کلمپه خرمایی معطر، ترد و آب شده در دهان خود هستیم. سپس این کار را اینجا انجام می دهیم.
رایحه عالی دارچین و طعم گردو شیرینی کلمپه خرمایی را غیر قابل مقاومت می کند. ترد بودن کره نیز ذهن را خسته می کند.
برخی افراد مارگارین را در شیرینی ها به دلیل بویی که دارد و برخی به دلیل قیمت آن ترجیح می دهند. به همین دلیل است که اغلب سوالاتی در مورد اینکه آیا می توانم از مارگارین هم استفاده کنم یا خیر، برایم سوال می شود.
البته می توانید از مارگارین استفاده کنید. ولی به نظر من کره از نظر طعم بهتر نتیجه می دهد مخصوصا در شیرینی کلمپه خرمایی. البته ممکن است یک عادت یا یک سلیقه باشد.
این یکی از دستور العمل هایی است که برای کسانی که شیرینی کلمپه خرمایی همراه با چای دوست دارند پیدا می شود. طراوت خود را تا 4-5 روز حفظ می کنند.
کافی است شیرینی کلمپه خرمایی را در یک ظرف محکم نگهداری کنید. بعد از اینکه دستور پخت را امتحان کردید، نظر خود را بنویسید تا کسانی که بعداً آن را امتحان می کنند، از تجربه شما استفاده کنند.
امروز میخواهیم به آن شیرینی کلمپه خرمایی های زیبایی که همیشه میخواهیم در خانه داشته باشیم، که اگر 24 ساعته میخوریم از آنها خسته نخواهیم شد، ارزش قائل شویم، که میتوانند فوراً هر خانهای را که در اطرافش است به خانهای گرم تبدیل کنند.
می دانیم شیرینی کلمپه خرمایی هم خوشمزه هستند، اما آن دسته از کلوچه های شیرینی که از بچگی نتوانسته ایم به آنها نه بگوییم در همه ما جای دیگری دارند.
به همین دلیل میخواستیم کاربردیترین شیرینی کلمپه خرمایی ۳ مادهای و متفاوتترین کوکیهای فنجانی را با تمام جزئیات توضیح دهیم تا بتوانید آنها را تهیه کنید و شیرینیهای شیرین خود را با چای، قهوه یا شیرتان بخورید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.