در حقیقت نان تنوری در اهواز با کلسیم غنی شده است و چهار برش متوسط در روز بیش از 30 درصد از کلسیم مورد نیاز روزانه را که برای حفظ استخوان ها و دندان های سالم نیاز داریم را تامین می کند.
نان تنوری، به خصوص آرد کامل، منبع مهمی از فیبر رژیمی است که به سالم نگه داشتن سیستم گوارشی کمک می کند به کنترل سطح قند خون و کلسترول کمک می کند و باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنیم.
نان تنوری منبع پروتئین کم چربی است که بدن ما برای رشد، تجدید و ترمیم به آن نیاز دارد.
اهن: نان تنوری سفید با آهن غنی شده است. آهن برای انرژی و تمرکز، سیستم ایمنی سالم و خون سالم مهم است.
ویتامین ها و سایر مواد معدنی: نان تنوری حاوی طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین های گروه B تیامین (B1)، نیاسین (B3) است که برای آزادسازی انرژی از غذا و حفظ سلامت پوست، چشم و ناخن ها مهم هستند.
حاوی ویتامین B فولات (اسید فولیک) است که برای بارداری مهم است زیرا می تواند به جلوگیری از نقص لوله عصبی مانند اسپینا بیفیدا کمک کند.
انرژی: نان تنوری نسبتاً کم کالری است. یک تکه متوسط از نان تنوری سفید حاوی 77 کالری، قهوه ای حاوی 72 کالری و آرد کامل حاوی 79 کالری است.
چربی: نان تنوری یک غذای کم چرب است. یک برش متوسط از نان تنوری سفید حاوی 0.6 گرم چربی، نان قهوه ای حاوی 0.7 گرم و آرد کامل حاوی 0.9 گرم است.
فقط مراقب چیزهایی که روی آن قرار می دهید باشید و به گزینه های سالم برای اسپری ها و تاپینگ ها پایبند باشید.
قند: اکثر نان های تنوری قند کمی دارند که برای سلامت دندان ها و حفظ وزن مناسب مهم است.
تقویت اسید فولیک: غنی سازی یک عمل بی خطر است که در آن ویتامین ها و مواد معدنی ضروری به غذاهای اصلی مانند نان و آرد گندم اضافه می شود.
بسیاری از انواع نان تنوری، از جمله نان تنوری سفید، با آهن، کلسیم و برخی ویتامین های B غنی شده اند. به ویژه، در ایالات متحده، غنی سازی اجباری اسید فولیک در محصولات غلات غلات مانند آرد گندم تصفیه شده برای کاهش فشار زنان ایجاد شده است.
خطر ابتلای نوزاد به اسپینا بیفیدا یا سایر نقایص مادرزادی لوله عصبی. تخمین زده می شود که این اقدام سالانه بیش از 1300 نفر را از نقایص مادرزادی لوله عصبی نجات داده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.