بادام یکی از محبوب ترین آجیل های درختی در جهان است. بادام درختی خام با پوست بسیار مغذی و سرشار از چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
بادام حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است: بادام دانه های خوراکی Prunus dulcis است که بیشتر به عنوان درخت بادام شناخته می شود. منشا آنها خاورمیانه است، اما ایالات متحده در حال حاضر بزرگترین تولید کننده در جهان است.
بادام های خریداری شده در فروشگاه معمولاً پوسته آن ها را جدا می کنند تا مغزی خوراکی داخل آن نمایان شود. آنها به صورت خام یا سرخ شده فروخته می شوند.
همچنین از آنها برای تهیه شیر بادام، کره، کره، آرد یا رب استفاده می شود که به عنوان مارزیپان نیز شناخته می شود. بادام دارای مشخصات غذایی چشمگیر است.
یک وعده 30 گرمی بادام حاوی:
- فیبر: 3.5 گرم
پروتئین: 6 گرم
چربی: 14 گرم (9 مورد آن تک غیراشباع است)
ویتامین E: 37٪ از RDP (میزان توصیه شده روزانه)
منگنز: 32 درصد از RDP
منیزیم: 20 درصد از RDP
آنها همچنین حاوی مقدار مناسبی از مس، ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و فسفر هستند. این همه از یک مشت کوچک است که فقط 161 کالری و 2.5 گرم کربوهیدرات به راحتی هضم دارد.
توجه به این نکته ضروری است که بدن شما 10 تا 15 درصد کالری خود را جذب نمی کند زیرا مقداری از چربی برای آنزیم های گوارشی در دسترس نیست.
بادام همچنین سرشار از اسید فیتیک است، ماده ای که به مواد معدنی خاصی متصل می شود و از جذب آنها جلوگیری می کند.
در حالی که اسید فیتیک به طور کلی یک آنتی اکسیدان سالم در نظر گرفته می شود، همچنین مقدار آهن، روی و کلسیمی که از بادام دریافت می کنید را کاهش می دهد.
بادام منبع فوق العاده ای از آنتی اکسیدان ها است. آنتی اکسیدان ها به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کنند که می تواند به مولکول های سلول های شما آسیب برساند و به التهاب، پیری و بیماری هایی مانند سرطان کمک کند.
آنتی اکسیدان های قوی موجود در بادام عمدتاً در لایه قهوه ای پوست متمرکز شده است. به همین دلیل بادام بلانچ شده بدون پوست از نظر سلامتی بهترین انتخاب نیست.
یک کارآزمایی بالینی روی 60 مرد سیگاری نشان داد که حدود 90 گرم بادام در روز نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو را 23 تا 34 درصد در یک دوره چهار هفته ای کاهش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.