در صورتی که برنامه مدونی برای مدیریت تجهیزات پزشکی خانگی در سطح مراکز درمانی کشور طراحی و به عنوان قاعده و خط مشی اصلی برنامه های مراجع ذیربط تلقی شود، محقق می شود.
فرآیند مدیریت تجهیزات پزشکی تضمین می کند که خطرات مرتبط با استفاده از تجهیزات پزشکی مدرن به حداقل می رسد.
بنابراین، سازمانهای مسئول باید فرآیند مدیریت تجهیزات پزشکی را راهاندازی کنند و آن را بررسی کنند تا اطمینان حاصل شود که تجهیزات پزشکی مورد استفاده مناسب هستند.
مطابق با دستورالعملهای عملیاتی کارخانه استفاده میشوند و در شرایط ایمن و قابل اطمینان نگهداری میشوند.
هدف از این مطالعه ارزیابی سیستم های فعلی مدیریت تجهیزات پزشکی تهران و شناسایی نقاط ضعف و قوت آنها در بیمارستان های آموزشی اصفهان در سال 1397 می باشد.
امید است این پژوهش بتواند منبع تحقیقاتی مفیدی برای بهبود مدیریت فعلی تجهیزات پزشکی ارائه دهد. سیستم ها و استقرار سیستم های مدیریت کارآمد و موثر در بیمارستان ها.
در این تحقیق سوالات پرسشنامه در چهار حوزه مجزا دسته بندی شدند که شامل حوزه مدیریت با 14 سوال، حوزه ایمنی با 7 سوال، حوزه نگهداری پیشگیرانه با 10 سوال و حوزه آموزش با 7 سوال می باشد.
سوالات پرسشنامه توسط مدیر پروژه از پاسخ دهندگان پرسیده شد و در حین پاسخ به هر سوال از پاسخ دهندگان خواسته شد تا اسناد و مدارک مربوط به تجهیزات پزشکی را به عنوان مدرک در اختیار مصاحبه کننده قرار دهند. همچنین پاسخ های مربوط به هر یک از سوالات بر اساس سه معیار درجه بندی شد که شامل به طور کلی، تا حدی و کامل و معیارهای مربوط به انتخاب می باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.