فسفر، نیاز اساسی مغز ما در خرمای کبکاب درجه یک بهبهان به وفور یافت می شود. کسانی که فعالیت ذهنی شدیدی دارند در صورت مصرف خرما اثر آرامش بخشی خواهند داشت.
برای خلط، سرفه و آنفولانزا مفید است: در میان میوه ها بهترین داروی سینه خرما است. خوردن خرما یا خوردن رب خرما با گرده، بیماری های ناشی از سرماخوردگی را درمان می کند.
زخم را سریع التیام می بخشد: عصاره خرما اعمال می شود. برگ های خرما را می سوزانند و خاکستر را فشار می دهند.
کرم با روغن زیتون پالم درست می شود و روی آن اعمال می شود. تفاله خرما در بالای درخت خرما (مانند صمغ کاج) به رنگ سفید و طعم شیری یافت می شود.
زخم یک به یک و تقویت کننده معده: در برخی از کشورها استفاده از خرما در درمان زخم معده در بین مردم امتحان شده است.
طبق تحقیقات منتشر شده در یک مجله مرتبط در سال 2005، خرما شدت زخم معده را در موش کاهش داد. نتیجه گیری شد که خرما یک عملکرد محافظتی در پوشش معده دارد و ممکن است برای انسان نیز مناسب باشد.
خوردن خرما ادامه می یابد تا برای معده مفید باشد. خوردن یک قاشق چایخوری رب خرما حاوی گرده با معده خالی مفید است.
خرما می تواند شما را از زیاده روی در افطار جلوگیری کند. سرشار از قند آسان هضم است. قند خون پایین دلیل گرسنگی است که بعد از روزه داری احساس می کنید.
اگر چند عدد خرما بخورید و سپس نماز مغرب را بخوانید، بدنتان فرصت تنظیم قند خون را پیدا می کند. بنابراین، برای سرکوب احساس گرسنگی نیازی به پرخوری ندارید.
خرما بیماری تصلب شرایین و کلسترول را از بین می برد. اثر نرم کنندگی روی رگ های خونی دارد. به خصوص کسانی که در کشورهای عربی زندگی می کنند، به دلیل خرما، میزان کلسترول، بیماری های قلبی عروقی و سرطان بسیار پایینی دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.