عرق کاسنی گره بان برای قرن ها برای اهداف آشپزی و دارویی استفاده می شود و به طور کلی برای اکثر مردم بی خطر است.
با این حال فیبر آن ممکن است باعث ایجاد گاز و نفخ در صورت مصرف زیاد شود.
اینولین که در غذاهای بسته بندی شده یا مکمل ها استفاده می شود، گاهی اوقات از نظر شیمیایی تغییر می یابد تا شیرین تر شود. اگر اینولین اصلاح نشده باشد، معمولاً به آن اینولین بومی می گویند.
مطالعات نشان می دهد که اینولین بومی ممکن است بهتر از انواع دیگر تحمل شود و منجر به تعداد کمتری از گاز و نفخ شود.
در حالی که 10 گرم اینولین در روز یک دوز استاندارد برای مطالعات است، برخی از تحقیقات تحمل بالاتری را برای اینولین بومی و تغییر یافته پیشنهاد میکنند.
هنوز هیچ دوز رسمی توصیه شده برای فیبر ریشه کاسنی ایجاد نشده است. اگر می خواهید آن را به عنوان مکمل مصرف کنید بهتر است از قبل با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود مشورت کنید.
زنان باردار و شیرده نیز باید قبل از امتحان کاسنی با یک متخصص بهداشت مشورت کنند، زیرا تحقیقات در مورد ایمنی آن در این جمعیت ها محدود است.
در نهایت افرادی که به گرده ابروسیا یا غان آلرژی دارند باید از کاسنی اجتناب کنند زیرا ممکن است واکنش های مشابهی را ایجاد کند.
ریشه کاسنی کامل آسیاب شده و مکمل به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود اما می تواند باعث ایجاد گاز و نفخ در برخی افراد شود.
فیبر ریشه کاسنی از گیاهی به دست می آید که به خانواده قاصدک تعلق دارد و عمدتاً از اینولین تشکیل شده است. در میان سایر فواید سلامتی با بهبود کنترل قند خون و سلامت دستگاه گوارش مرتبط است.
در حالی که ریشه کاسنی به عنوان یک مکمل و افزودنی غذایی رایج است، می توان از آن به عنوان جایگزین قهوه نیز استفاده کرد.
اگر علاقه مند به بهره مندی از مزایای این فیبر هستید، سعی کنید تمام ریشه را بجوشانید تا با یک وعده غذایی بخورید یا قهوه ریشه کاسنی را برای نوشیدنی گرم دم کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.