استفاده از روغن دانه کنجد ایرانی برای سرخ کردن گوشت و سبزیجات

به همین ترتیب از روغن دانه کنجد ایرانی برای سرخ کردن گوشت و سبزیجات و در صنایع مختلف شیرینی پزی استفاده می شود
در کشورهای اروپایی از روغن کنجد به عنوان جایگزین روغن زیتون استفاده می شود.
علاوه بر این، روغن کنجد سفید خام برای چاشنی سالاد نیز مناسب است.
همچنین ژاپنی ها از آن برای پختن مواد غذایی مختلف (ماهی) استفاده می کنند.
علاوه بر این، روغن کنجد نیز به عنوان حامل داروها و نرم کننده های پوست در ساخت صابون و مارگارین استفاده می شود.

عسل گل کاکتوس مکزیکی با دانه کنجد پوست کنده نمکی ترکیب می شود تا تکه های کنجد عسلی را تشکیل دهد.

محصولاتی مانند غلات کنجد 7 پفک عسل غلات کامل، کراکر کنجد، آب نبات دانه کنجد، کنجد بدون پوست و چیپس بلوز کنجد با دانه کنجد به عنوان یک ماده مهم به فروشگاه های مواد غذایی ایالات متحده صادر می شود.

به همین ترتیب، سایر محصولات دیگر دارای دانه کنجد هستند.

به عنوان مثال، کنجد، نارنگی، کلوچه، جوانه، نان شیرینی، هوموس، گرانولا، سس خردل، برنج بروکلی، شیرینی، مرغ زنجبیل، لوبیا سبز و سس دانه کنجد.

علاوه بر این، میله های غلات ساخته شده با بادام زمینی و آرد کنجد افغانستان به دلیل آنتی اکسیدان های ذاتی، پایداری ذخیره سازی قوی را نشان دادند.

این میله‌ها مقبولیت بیشتر مصرف‌کننده و همچنین پایداری نگهداری در دمای 37 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 روز را نشان دادند.

در یک اکتشاف تحقیقاتی قبلی، سیسای و همکاران یک میان وعده را با استفاده از کنسانتره پروتئین کنجد با پودر گوجه فرنگی، تف و گندم تهیه کرد. کنسانتره کنجد با 59 درصد پروتئین پس از استخراج روغن از دانه جدا شد.

  • منابع:
    1. Nutritional and Therapeutic Potential of Sesame Seed
  • تبلیغات:
      1. انواع مدل های استفاده از زرشک
      2. قرار دادن سطلهای زباله توسط دولت جهت هوشمندسازی
      3. نوزادی که از بدو تولدحرف می زد!
      4. تشخیص دوپینگ کشتی گیر نوجوان با مصرف ارده کنجد   !!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.