استفاده از بادام زمینی با روکش پیاز جعفری برای ساخت قاب موبایل

مصرف زیاد بادام زمینی با روکش پیاز جعفری (از جمله سایر مغزها) با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط است. ایزوفلاون ها، رسوراترول و اسید فنولیک موجود در بادام زمینی دارای خواص ضد سرطانی هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.

مطالعه ای که در هلند انجام شد نشان داد که مصرف بادام زمینی با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه پس از یائسگی نیز مرتبط است.

همچنین مشخص شد که بادام زمینی از سرطان معده و مری در میان افراد مسن آمریکایی جلوگیری می کند. زمانی که مقایسه ها انجام شد افرادی که هیچ آجیل یا کره بادام زمینی مصرف نمی کردند در معرض بالاترین خطر ابتلا به این سرطان ها بودند.

با این حال نگرانی در مورد بادام زمینی و سرطان وجود دارد. بادام زمینی ممکن است با آفلاتوکسین ها، خانواده ای از سموم تولید شده توسط قارچ های خاص، آلوده باشد.

این سموم ممکن است خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهند. مطالعه ای که توسط دانشگاه جورجیا (ایالات متحده آمریکا) انجام شد نشان داد که رسوراترول موجود در بادام زمینی دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است که به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.

بادام

بادام زمینی سرشار از آرژنین است که یک اسید آمینه ضروری است. آرژنین به عنوان یک درمان احتمالی برای اختلال نعوظ به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.

برای درک اینکه آیا آرژنین به تنهایی می تواند به درمان اختلال نعوظ کمک کند تحقیقات بیشتری لازم است. اما مطالعات تایید می کنند که تجویز خوراکی این اسید آمینه در ترکیب با یک مکمل گیاهی (به نام پیکنوژنول) می تواند اختلال نعوظ را درمان کند.

بادام زمینی منبع غنی پروتئین و فیبر است که به تبدیل کربوهیدرات ها به انرژی کمک می کند. محتوای پروتئین بادام زمینی حدود 25 درصد از کل کالری آن است.

ترکیب فیبر و پروتئین موجود در بادام زمینی، روند هضم را کند می کند تا آزادسازی مداوم انرژی در بدن را تسهیل کند. با این حال تحقیقات بیشتری برای درک این مزیت بادام زمینی مورد نیاز است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.